Ervarings dag: Moeiteloos je ontspannen zelf weer zijn.

18 maart  *  10-17 uur  *  € 44 bijdrage  *  De Wulpen 12, Eesveen

Zomaar heb jij ook ontzettend veel ingeslikt omdat de ander het niet begreep, omwille van het behoud van de harmonie, door verlies aan zelfvertrouwen. We zitten allemaal vol met (onbewust) trauma, pijn, verdriet hierdoor. Gespannenheid. Niet meer kunnen ontspannen. Kaken die vast zitten, Gewrichten die pijn blijven doen. Rugpijn. Migraine. Elke dag eigenlijk te moe. Blokkades in het leven die maar niet stromen omdat jij er al dan niet bewust voor kiest om in je werkelijke kracht te zijn. Soms heb je enkel je talenten volledig ontwikkeld, maar sta je zelden nog met beide benen op de grond omdat ‘gewoon jezelf zijn’ niet meer lukt.

Heb je ook een enorm verlangen om klaar te zijn met al die klachten, vermoeidheid, blokkades? Moeiteloos ontspannen zijn?

Op deze dag bijzondere sprekers en bijzondere krachtige oplossingen.

Zo vertellen we je over het zeer bijzondere Nieuwe Aarde project ‘de tuin van Oorsprong en haar centrum van heling en regeneratie, over de Quantum Energy Harmonizer en haar Bosnische frequenties, de nieuwe kansen en mogelijkheden die jezelf vrij kunt maken van een waarheid die niet meer past, de bijzondere EVO waarmee je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd op een heel simpele manier en dus kunt herstellen op een diep niveau. En het krachtige Health Protocol die aanvult op een hele fijne manier.

Een aanpak waarmee we op een daadkrachtige en zeer effectieve manier kunnen ondersteunen in het herstel van veel lastige dingen in het leven.

Meld je aan voor deze dag en kom en dagje je ontspannen zelf weer zijn.
 

Programma:

9.45 Locatie open Koffie /thee

10.00 uur Opening

10.30 uur De Tuin van Oorsprong

10.45 uur Kansen en Mogelijkheden in deze Tijd

11.30 uur Korte Pauze

11.45 uur Bosnische frequenties als helende factor?

12.30 uur Thuis Therapie

13.15 uur Lunch/Wandeling

13.45 uur Ervaren Genieten Ontspannen

- De Harmonizer

- Het ‘kleedje’

- De Thuis therapie

- Near infra rood ontspanning

- Meten is Weten