Ervarings dag: Pluk je geluk

10-17 uur  *   Dwarsweg 15, Nijensleek

Zomaar heb jij ook ontzettend veel ingeslikt omdat de ander het niet begreep, omwille van het behoud van de harmonie, door verlies aan zelfvertrouwen. We zitten allemaal vol met (onbewust) trauma, pijn, verdriet hierdoor. Gespannenheid. Niet meer kunnen ontspannen. Kaken die vast zitten, Gewrichten die pijn blijven doen. Rugpijn. Migraine. Elke dag eigenlijk te moe. Blokkades in het leven die maar niet stromen omdat jij er al dan niet bewust voor kiest om in je werkelijke kracht te zijn. Soms heb je enkel je talenten volledig ontwikkeld, maar sta je zelden nog met beide benen op de grond omdat ‘gewoon jezelf zijn’ niet meer lukt.

Heb je ook een enorm verlangen om klaar te zijn met al die klachten, vermoeidheid, blokkades? Moeiteloos ontspannen zijn?

Op deze dag bijzondere sprekers en bijzondere krachtige oplossingen.

Zo vertellen we je over het zeer bijzondere Nieuwe Aarde project ‘de tuin van Oorsprong en haar centrum van heling en regeneratie, de nieuwe kansen en mogelijkheden die jezelf vrij kunt maken van een waarheid die niet meer past, de bijzondere EVO waarmee je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd op een heel simpele manier en dus kunt herstellen op een diep niveau. En het krachtige Health Protocol die aanvult op een hele fijne manier.

Een aanpak waarmee we op een daadkrachtige en zeer effectieve manier kunnen ondersteunen in het herstel van veel lastige dingen in het leven.

Meld je aan voor deze dag en kom en dagje je ontspannen zelf weer zijn.
 

Programma:

9.45 uur   De stilte van de natuur omarmt je al bij aankomst met een lekker kopje thee of koffie.

10.00 uur Een hartverwarmende opening in onze prachtige womb om aan te komen en te kunnen ontvangen. 

10.30 - 13.00 uur Lezingen over de kracht van deze locatie, de kracht van ons lichaam, het belang van zelf liefde, het goed verzorgen van onze cellen met tools en inzichten voor thuis om simpel thuis te relaxen en creatiekracht te versterken.

13.00 Heerlijke lunch met andere gasten of in alle rust in de paradijselijke tuin.

13.30 - 17.00 uur Ontvangen van heerlijke behandelingen
 

Binnen: Ontspannende behandelingen en sessies naar keuze.
Body Talk, Zelfliefde, Access Bars, Transformatie Massage. Mogelijkheid voor een Aorta Scan voor voorkomen aneurysma- Meten is Weten- en de gezondheid van jouw cel.
 

Buiten: Moeder Aarde ritueel en Natuurkunst.
 

Zelf : Even nagenieten met een heerlijke Near infra Rood moment of Diep ontspannen op onze mat.