Week van Heling en Regeneratie

Welkom bij onze Heling en Regeneratie weken!

Dit is een bijzonder aanvullende samenwerking tussen het Huis van Zijn en het Huis van Heling en Regeneratie. Terwijl jouw systeem diepgaand gereset wordt, weet jij je gedragen en gekoesterd in het Huis van Zijn.

De Harmonizer kan gericht gebruikt worden om jouw vitaliteit te verbeteren of voor de behandelingen van specifieke disbalansen zoals bijvoorbeeld bij pijn, stress, burn-out en RLS. Later kunnen ook behandelingen worden opgestart om mensen te behandelen met trauma’s, psoriasis, rimpels en wonden.

De Harmonizer is een behandelinstrument uit de wereld van de Quantum Fysica. Het is een energetisch geladen RVS buismachine die werkt in combinatie met koperen spiegels die geïnformeerd zijn per aandoening of met het gewenste effect. De koperen spiegels zijn geïnformeerd met specifieke composities van natuurlijke frequenties die de aandoening direct beïnvloeden.

Met de Harmonizer zijn we in staat op positieve wijze jouw energieveld te beïnvloeden met hoge harmonische frequenties. Deze beïnvloedt de moleculaire samenstelling en daarmee verandert ook de samenstelling van de materie (moleculaire beïnvloeding). Quantum energieveld beïnvloeding bij mensen verbetert het zelfgenezend-vermogen waardoor de vitaliteit verbetert en bijkomend bijvoorbeeld pijn, stress en RLS kunnen verminderen.

Anthony William, bekend van het Medical Medium zegt dat er vier hoofd oorzaken van ziekte zijn: Straling, toxische zware metalen, DDT (landbouwgif), virussen en daarbovenop onze eigen adrenaline verslaving: stress. Voor het herstellen is het allereerst van belang te ont-stressen, te ontspannen. De Harmonizer helpt je in zo’n diepe ontspanning te komen. Mensen die in de tunnels van de piramide in Bosnie zijn geweest, kennen deze ontspanning.

Indien je een klein uur voor de Harmonizer zit met een hele hoge frequentie ervaar je de eerste keer een intens diepe ontspanning. Deze diepe ontspanning is helend voor jouw zelfgenezend vermogen. De werking van het zelfgenezend vermogen is essentieel voor ieder fysiek herstel.

Harmonizer behandeling: De essentie is dat mensen drie energiebehandeling krijgen met de Harmonizer in één week: op maandag, woensdag en vrijdag. Hiermee krijgt jouw systeem de gewenste reset. Met deze nieuwe technologie uit de kwantumfysica kan zo instant harmonie worden gecreëerd.

Deze behandelingen worden verduurzaamd met een traject waarin je ondersteund wordt om zelf de mentale, emotionele of energetische oorzaak van de dishamormonie te doorzien, doorvoelen en te helen. Hiervoor staat een divers team van behandelaars en therapeuten klaar.

De intake, de 0-meting, de diagnose, analyse en casus beschrijving en het samenstellen van de behandeling, wordt vooraf door een arts gedaan. Net zoals achteraf verslag wordt gedaan door een arts over de voortgang, de evaluatie, de eindmeting, het advies en jouw ervaring. De behandeling zelf bestaat uit 3 sessies met de Harmonizer en minstens drie therapie behandelingen voor een duurzaam resultaat eventueel aangevuld met Harmonizer thuisproducten.

Nu kan jij als allereerste de Harmonizer in Nederland ervaren. Je kan, bij uitzondering, kiezen om het eenmalig een dag uit te proberen of de drie energie behandelingen te ondergaan met een dag er tussen.

3 t/m 23 april 2023
1 t/m 21 mei 2023

29 mei t/m 17 juni 2023

zijn er 6 kamers en één appartement beschikbaar in het Huis van Zijn. Voor het verbeteren van jouw vitaliteit of voor behandelingen van specifieke disbalansen zoals bijvoorbeeld bij pijn, stress, burn-out en RLS zijn er maximaal 8 plaatsen beschikbaar. Terwijl jouw systeem diepgaand gereset wordt, weet jij je gedragen en gekoesterd in het Huis van Zijn.

Voor prijsinformatie en reservering stuur je een email naar welkom@detuinvanoorsprong.nl