Puur thuis Zijn

Het huis van Zijn is een inspirerende plek in Drenthe die jou ondersteunt bij het creëren van je innerlijke rust. Hier kun je de verbinding met jouw hart en innerlijk weten verder herstellen.

Van overleven naar zinvol leven
Voel jij ook de uitdagingen van deze tijd? Voel je ook de verdeeldheid en ruis om je heen? Deze tijd nodigt ons uit om naar binnen te gaan en de verbinding te herstellen met wie wij in wezen zijn. In het huis van Zijn mag jij er onvoorwaardelijk zijn en wordt je ondersteund in je reis van je hoofd naar je hart. We laten los wat niet meer dient. We geven energie aan het nieuwe, aan wat wil ontstaan. We voeden onze ziel. We leven vanuit ons hart.

De weg naar de Hemel op Aarde
is de weg naar een open hart.

Wees welkom
In de donkere maanden van december, januari, februari en maart ben je welkom om je terug te trekken in het huis van Zijn en hier te ontspannen. Laat de drukte van het dagelijks leven achter je zodat je naar binnen kunt gaan en zien waar je nu staat. Waar heb je je kracht weggegeven? Heeft de wereld je verdeeld of bleef je in liefde? Onderzoek je binnenruimte en hervind jouw passie en vreugde, jouw licht en ontdek jouw creatiekracht. Upgrade je energie naar nieuwe frequenties en mogelijkheden. Zodat je met hernieuwde energie de regie over jouw leven weer terug kunt nemen.

Voel je een verlangen om naar het
Huis van Zijn te komen of heb je nog vragen?
Bel ons, dan houden we jouw plekje vrij.

Van waanzin naar levenszin
Samen transformeren we de waan-zin, van verleden en toekomst, naar levens-zin in het nù. Door samen te leven in een terugkerend ritme creëren wij ruimte en rust om te leven, te zijn en te voelen. En hebben tijd om ons te verbinden met de natuur, te genieten van de dag en deze in te vullen met creatie. Stroomt jouw creatiekracht? Of heb je nog blokkades, patronen, oude stukken die nog getransformeerd mogen worden? Ben je er klaar voor om in volledige kwetsbaarheid dit innerlijk werk te doen? De een heeft wellicht meer innerlijk werk te doen en de ander kan niet wachten eindelijk de handen uit de mouwen te steken.


Neem de tijd voor jouw proces.


Zet je zelf op de eerste plaats
Ook wij zetten onszelf op de eerste plaats. Want dat is zelfliefde! Dat vragen wij ook van jullie. Elke dag stel je de vraag: Wat voedt mij? Waar heb ik behoefte aan? Wat heb ik te geven? En wat wil ik bijdragen aan het vreugdevolle samen-leven? Elke dag stemmen we opnieuw af en zien we wat er wil ontstaan.

Gebruik je creatie kracht
Door creatief te zijn ervaar je jezelf in het ‘nu’, in plaats van in het verleden of de toekomst. Daarom richten wij graag elke dag onze energie op creatie. Alles is creatie. Van iedere creatie kunnen we kunst maken. Dus ook koken, schoonmaken, dansen, zingen, tuinieren, zorgdragen, de manier waarop je loopt. Het geluk zit in de manier waarop je je met je creatie verbindt.


Door bij te dragen aan schoonheid
wordt alles kunst, levens-kunst.


Tijd en stilte voor jezelf
In het ritme van de dag is er ruimte voor jezelf, waar je eigen invulling aan geeft. Daarbij houden we hier in huis van “nobel silence”. Dat wil zeggen dat er stilte periodes zijn. Dat geeft ruimte om je innerlijke stem te horen of te leren kennen.

Bij ons wordt het leven geëerd en geleefd.

Sessies
Wekelijks is er voor jou een wandel-coach-sessie met Francisca of een creatieve sessie met Sabina. Mocht je daarnaast nog een behoefte hebben aan een specifieke therapeutische sessie, kijk dan in onze Me-Nu-kaart. Daarin staan mooie helende behandelingen van verschillende coaches of therapeuten uit de buurt. Denk aan: Werken met opstellingen, rebalancing, een reading, burn out specialist, (tantrische) massage, Access Bars, voedingsadvies. Deze specialisten kan je rechtstreeks benaderen.

Afhankelijk van de thema week nodigen we iedere week iemand uit die een specialist is op een bepaald gebied. Dan kunnen we samen genieten van bijvoorbeeld een klankschalen sessie, meditatie of een lezing.

Groepsgroote en duur
Gemiddeld kun je verwachten dat er zes tot tien gasten en twee vaste bewoners in het huis aanwezig zijn. Je bent hier minimaal 1 week. Voor verdieping kun je een langere periode verblijven of kom je vaker.

De accommodatie
De boerderij heeft recent een metamorfose ondergaan waardoor er boven in de slaapkamers een kleurige, warme sfeer is ontstaan. Daarbij heeft onze huis kunstenares ieder vertrek bezield met een energetische schilderij. Je hebt een eigen kamer. De keuken, woonkamer en 2 badkamers deel je met 5 andere gasten. Wekelijks is er een sauna-avond. Foto-impressie.

De omgeving
Wandelen kan bij ons aan de overkant van de weg op het landgoed de Eese. Fietsen kan je alle kanten op: richting de Weerribben, de hunebedden, of naar de biologische markt in Frederiksoord. Geniet van deze prachtige omgeving waar de kolonie van weldadigheid is begonnen.

Aanmelden
Voel je een verlangen om naar het Huis van Zijn komen of heb je nog vragen? Bel of mail ons graag. Dan houden we jouw plekje vrij.
welkom@detuinvanoorsprong.nl