Linda Hollink

Linda heeft jarenlang een goed lopend alternatieve school en kinderdagverblijf weten te creëren op een rustig gelegen plek in Drenthe. Dit tegen alle verwachtingen in.
 

Mijn gave om intens diep te kunnen voelen wat ‘klopt’ gecombineerd met de moed om ernaar te handelen heeft mij gebracht waar ik nu ben. Vertrouwen en overgave is wat ik nu ten diepste kan leven. In de ervaringen die het leven mij heeft geboden, heb ik geleerd dat alles een blessing is. Lijkt het niet op een ‘Blessing’? Dan is het een ‘Blessing in disguise’. Het leven biedt alleen maar kansen voor groei. Zo heb ik het natuurlijk niet altijd kunnen zien. Toen in 2013 mijn jongste dochter extreem prematuur geboren werd met ernstige problematiek, realiseerde ik me dat ik deze situatie zelf gecreëerd had. Dat was het moment dat ik me er bewust van werd dat wanneer onze creatiekracht zo groot is, we deze ook aan kunnen wenden ten goede in plaats van voor destructie. Groeien doe ik sindsdien door in alle eerlijkheid in de door mijzelf gecreëerde spiegels te kijken en er bewust mee te werken. Groeien gaat zeker niet altijd zonder pijn en groeien is een oneindig proces.
Na een leven in de matrix en co-dependency had ik me voorgenomen voor mezelf te kiezen, mezelf op de eerste plaats te zetten en in mijn binnenwereld mijn innerlijke vrouw en mijn innerlijke man in balans te brengen. In die balans schuilt mijn sleutel naar heling en de verbinding met God, de bronkracht achter de schepping. Dat geeft mij vrijheid, vrijheid om te kiezen, vrijheid om te creëren, vrijheid om te verbinden. De vrijheid om mijn creatiekracht te laten stromen in lijn met de Goddelijke wil en de wetten van de natuur. In deze vrijheid wil ik leven en tegelijkertijd berusten in het weten dat we niets te zeggen hebben over de timing als onderdeel van het grote geheel. Deze volledige overgave aan het Goddelijke spel maakt dat ik in diep vertrouwen kan zijn met wat er is en het pad kan lopen zoals zich dat ontvouwt. Mijn innerlijk kompas wijst me de weg. Graag inspireer ik anderen deze verbinding ook te hervinden.
Groeien is een oneindig proces, ik kies er nu voor om verder te groeien samen met jou.