Francisca Wegdam

Wil je een diepe ontspanning voelen in je hoofd alsof je al jaren mediteert als een yogi? Ervaar dan een Aceess Bars sessie.

Of wil je opgeladen worden door aanraking? Laad je op met je eigen seksuele energie, jouw levenskracht tijdens een 2 uur durende Tantra sessie. Deze energie staat altijd tot je beschikking. Word meester over jezelf en geniet!

Ervaar de kunst van aanraken door Francisca. Zij staat op de Me-nu-Kaart en is deel van het team uit Nijensleek.
https://yoonity.nl/

 

Sabina Kiss

Waarnemen is een heerlijk directe en makkelijke weg naar diepte. Gewoon jezelf waarnemen als je een stapje neemt op het grasveld. Hoe voelt het als voet en aarde ontmoeten?! Een blad van een plant in zijn geheel zien kan 10 minuten duren ipv van 1 seconde.

Vertraag met mij samen in het waarnemen. Kom tot rust erin. Beland met alle gemak in de diepte van het zijn – zomaar. In natuurkunst ervaar je natuur en jezelf als verbonden. Een stille toegang naar je ziel.

Ik deel met alle plezier en zorgvuld mijn manier van vertragen en verbinden via Natuurkunst of Zen-tekenen.
Je kunt ook het schilderen vanuit je intuitïe met mij ingaan. ga uit van een ontspannen en eenvoudige manier van schilderen die jouw speelheid en verwondering aanspreekt.

Een wandeling of teken-sessie duurt 60-90 minuten.
mail: SabinaKissArt@gmail.com
https://sabinakiss.nl

 

Maartje

Ik geef 1 op 1 sessies op meerdere bewustzijnslagen met oa soundhealing en prenatale therapie, verzorg ceremonies, workshops en inwijdingen Munay Ki en Rite of the womb. Het kan je terug brengen in je eigen licht, volledig in je kracht, jou vuur wat altijd mag branden. Om een paar voorbeelden te noemen:

Als je geen leven meer voelt stromen, Je moe en futloos voelt en niet weet hoe je verder wil, Nog dieper wil kijken naar wat je in de weg staat en je een blokkade heeft opgeleverd, Lichamelijke klachten. Je bent op zoek naar je hartsverlangen en komt graag samen met gelijkgestemde volg dan de roep van je hart.

 

Graag deel ik met anderen het beeld dat ik heb over het OERbeleven van dit leven, verbonden vanuit ons hart. Graag neem ik een ieder mee op deze reis, mijn eigen reis, jou reis een ieders reis. Graag bouw ik mee aan een plek waar er voor iedereen een plek is die zich bewust wil zijn van zijn eigen natuur. De natuur waar het begon en waar het zal eindigen.

Leven zoals het leven bedoeld is

https://oerbeleven.wixsite.com/oerbeleven

 

Maria Louise 
Wil jij weten wat de innerlijke wijsheid van je lichaam te vertellen heeft?  Graag ondersteun ik jou via BodyTalk om inzicht te verkrijgen in de gebieden van het lichaam die aandacht nodig hebben. Om vervolgens de natuurlijke helingskracht van jouw lichaam te activeren. Het mooie van BodyTalk is dat het de eigen behoeften van het lichaam respecteert. De prioriteit voor herstel wordt aangeven door het lichaam zelf. BodyTalk is gebaseerd op inzichten uit de Traditionele Chinese geneeskunde en bio energetische psychologie. Hierin wordt de relatie tussen  fysieke, energetische en   emotionele processen in het lichaam erkent. 
Naast BodyTalk geeft ik ondersteuning m.b.t energetische lymfedrainage,  kleur-lichttherapie olie, natuurvoeding, suppletie en kruiden.                                                            
Kom het ervaren!
Mail: marialouiseb@protonmail.com.

 

Gemma

Probeer je alle ballen hoog te houden? Zorg je altijd goed voor een ander maar vergeet je jezelf hierin? Voel je dat je niet in balans bent: moe, futloos, emotioneel? Wil je graag meer inzicht op welke gebieden jouw energie niet goed stroomt? Heb je behoefte aan een momentje helemaal voor jou?

 

Boek dan een Holistische Reiki sessie bij Gemma. Samen doorlopen we de 5 holistische pijlers, zo ontdekken we snel op welk gebied jouw energiestroom blokkeert. We zetten een mooie intentie die je verder gaat helpen om jouw energie optimaler te laten stromen.

 

Vervolgens mag je heerlijk ontspannen terwijl je een helende Reiki behandeling ondergaat, ondersteunt met fijne muziek. De hele sessie duurt zo’n 1,5-2 uur.
www.JoyMe.nu
Info@joyme.nu
0031 6 38206232