Maartje 

De naam die ik draag is Maartje ik mocht het geschenk ontvangen om op deze plek te landen en samen te gaan bouwen en dragen. De OERmoeder in onszelf weer volop te laten leven en te gaan stralen, volledig in vuur en vlam ons licht omarmen en ons water te laten stromen. In balans met de OER in onszelf.

 

OERBELEVEN 

Dans - Muziek - Genezing - Natuur - Creativiteit - Zang - Koken - Kinderen

De afgelopen 15 jaar heb ik diverse workshops, scholingen en opleidingen gevolgd om zo mijn kennis te verruimen. 

 Sjamanisme – Trancereis – Soul Retrieval - Voedingsadvies - Puur en Geneeskrachtige Catering - Behandeling bij allergie, intoleranties en diverse verstoringen -  Holistische massage -  Munay-Ki genezing* - Quantum Touch - Baarmoeder heling - Soundhealing - Workshops - Zwangerschapsbegeleiding - Moeder en kind begeleiding - Leefstijl, creatief en hooggevoeligheid coach.

 * De munay-Ki zijn negen inwijdingen voor het openen van het innerlijk pad voor zelfgenezing. Geschonken door de Sjamanen van Q-eros een volk uit de Andes, Peru.
 

 Mijn zielenpad,

Het levenspad bracht mij tot waar ik nu sta. Het begon met een opleiding als nieuwetijds kindercoach in 2010, gevolgd door een opleiding tot holistisch therapeut en verschillende workshops, sessies en inwijdingen. Met een duidelijke gouden lijn door alles heen geweven, mijn liefde voor de natuur. Gaande weg kom ik steeds meer bij dat wat ik mag gaan leven. Mijn zijn nog meer verankeren, stromend en bewegend vanuit mijn eigen krachtige Broncentrum. Om zo mijn diepe liefde voor het natuurlijke en al haar elementenrijken nog meer te OERbeleven en te delen vanuit mijn hart.

 Human design spiegelde mij een boodschap wat prachtig een deel van mijn zielenwerk verwoord:

"Je bent hier om jouw intuïtie en wijsheid te delen met anderen en hen op praktische wijze verder te helpen op hun levenspad"

Genezingswerk,

 Mijn genezingswerk brengt je terug naar je bron van leegte, de bron waar gedachtes verdwijnen en je diepe innerlijke vrede bewegend vanuit een constante balans aanwezig is. Jouw bron centrum van oneindige liefde waar alles al is. Tijdens mijn sessies zet ik verschillende sjamanistische technieken in met klank en frequentie en mag je wezen opnieuw geboren worden door de baarmoeder van al het leven, je innerlijke Moeder Aarde. 

 Het werken met trilling raakt lagen in het onderbewuste aan, die aan de oppervlakte mogen komen om zo geheeld te worden. Deze lagen weven we via je hart terug naar je Broncentrum. Waar de lagen terug verankerd worden in hun natuurlijke lichttrilling. Zodat je innerlijk vuur van vrede, helderheid en balans nog krachtiger gaat schijnen. Het brengt je terug naar je pure, authentieke zijn en weten van je ziel. De Bron waar onze ware natuur begon en waar we weer mogen Zijn.

 Oerbeleven genezingswerk, geeft 1 op 1 sessies op meerdere bewustzijnslagen, verzorgd ceremonies, workshops en inwijdingen Munay Ki en Rite of the womb. Het brengt je terug naar je eigen licht, Bron weten en kracht. 
 

 Wanneer kiezen voor OERbeleven?

 OERCATERING:
Als je een volledige verzorging van biologische OER catering nodig hebt tijdens je retraites/ workshops of een unieke OERbelevings picknick in de natuur met een geliefde, familie of vrienden wil ervaren.

OERPRODUCTEN:
Als je je lichaamstempel natuurlijk wilt ondersteunen, genezen en gezond wilt houden met natuurlijke Puur Licht kruiden producten.

OERBEWUSTE INLOOPDAG KINDEREN:
Als je een bewuste natuurrijke vrije plek voor je kinderen zoekt, waar hun gehele essentie van zijn gezien wordt en spelenderwijs kan bloeien, groeien en wortelen in de kracht van hun kern.

OERGENEZING:
Als je even geen leven meer voelt stromen, je moe en futloos voelt, niet weet hoe je verder wil. Het lijkt alsof je hartsverlangen je verlaten heeft. Chaos en herhalingen van denken en/of oude destructieve patronen je leven lijken te beheersen. Laat je dan begeleiden in een transformerende genezende reis diep naar binnen om zo de essentie van de disbalans die de stroom blokkeert terug in balans te brengen.

OERGEZELLIGHEID:
Als je heerlijk stroomt en je hartsverlangen brengt je in de richting van OERbeleven. Volg dan de roep van je hart en sluit aan bij een van de OER-groepsactiviteiten. Het leven vieren en beleven met gelijkgestemden.

OERbeleven met Maartje Luitjes