Sabina Kiss

Sabina is kunstenares en lerares. Het hele Huis van Zijn in de Binnenhoeve is door haar energetische schilderijen bezield. Zij heeft in het verleden het creatief-spiritueel centrum Malena in Driebergen opgezet en 5 jaren gedraaid. Haar ervaring als gastvrouw is nu in de Tuin van Oorsprong van grote waarde. Daarnaast ondersteunt zij het dagelijks ritme en de deelnemers in het Huis van Zijn met haar creatieve impulsen. Hiervoor schept zij uit haar ervaring als kunst-lerares en workshopleidster in veel creatieve ideeën en technieken.
 

Ik ben blij om alle ruimte te hebben mijn creatieve impulsen te volgen. Graag neem ik iedereen mee en deel mijne kennis en ervaring. Laat ons samen spelen!
Ik geniet ervan om het materiaal af te stemmen met de innerlijke wereld – wat wil ervaren worden en hoe laat het zich zien?! Creëren is een proces waarin je kunt leren te vertrouwen op jezelf en het leven.

De wereld verandert zo snel en diepgaand …
een uitnodiging om ook in beweging te komen, mijn denken, voelen en doen te transformeren. Verandering niet door me aan te passen aan de buitenwereld, maar om te reageren op mijn diepste verlangens en deze te leven. Ik leefde in een grijs gebied een beetje mijn eigen manier. Dit gebied is nu te klein geworden om er te verblijven. Tijd om naar het lichte veld over te steken. Dit vraagt wel dat ik uit de comfortzone van mijne gevoelspatronen en gewende denkbanen stap. Buiten deze comfortzone weet ik het niet. Niet weten creëerde vroeger onzekerheid. Op onzekerheid reageerde ik met angst. Angst leid tot vries, vlucht of vecht.
Mijn grootste verlangen nu is me in het niet-weten licht te voelen. De weg naar dit licht is simpel definieert: Vertrouwen.
Ik vertrouw erop dat alles zo moet gebeuren als het gebeurd, dat het naar ontwikkeling en licht leid, in mij en in de wereld. Als ik negatieve gedachtes in mij waarneem kies ik voor vertrouwen. Dit heeft effect op mijne gevoelens, ik voel rust en hoop. Ook in mijn acties kies ik bewust vanuit vertrouwen als er geen weten of zekerheid is.
Graag deel ik mijn weg erin en mijn leven in vertrouwen. Samen is het double mooi en ook lichter om te creëren.

Ik houd van openheid, intensiteit, aanwezigheid en hartswarmte in het ontmoeten. Het leven ervaar je samen. De frequentie van scheppend leven verhoog je samen.

Hierin deel ik graag: van elkaar leren, met elkaar groeien, samen scheppen, samen Zijn. Het energetische veld gebruiken voor zo veel meer licht en liefde, overvloed en vrede in je eigen waarneming.