17 t/m 20 aug - Totality of creation. Travels on the northern path of Initiation.
Three elemental realms - Inner and Outer Etheric Worlds.
with Are Thoresen - 4 day workshop in the Binnenhoeve (Drenthe)

Are reunites folk with our own ancient (Northern) European knowledge and connection to the elements, the Devic kingdom. The Devic kingdom as well as ourselves need to be protected from negative astral influences and beings. Are teaches us how we can heal our own people and nature from this influence,  caused by various unnatural forces.

Are Thoresen will give a workshop consisting of practical exercises and advice on traveling the Nordic Path of Initiation. This path aims at crossing the threshold to the three elemental realms, the Inner Etheric World and then the Outer Etheric World. 'This threshold is not a definite line. It is more like a continuous change in your view and understanding of a spiritual reality that is the foundation of the totality of creation - although there are certain areas that feel more like a distinct threshold.' 
more information and booking here
€ 333 

_________________________________

 

Klank-lig-concert met Angela van Rooijenis * 19.30-21.30 uur - Binnenhoeve

 

Een streling voor Lichaam, Geest en Ziel. Je wordt verwend met klanken en geluiden die rust en ruimte brengen. Hierdoor kan je energie makkelijker gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken neemt je mee op reis. Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Sociaal en Spiritueel open je waardoor je jouw zelfgenezend vermogen aanspreekt. Je kunt regenereren en helen. 

Angela is werkzaam als Angelic Realm Singer & Channel. Wil je meer weten over haar? Neem dan een kijkje op haar website: www.soulgift.nl
bijdrage: € 33,-

___________________________________

 

tuinheuvels bouwen met Philip Forer * 9.00 -17.30 uur- Buitenhoeve

 

een intensieve dag met Phillip Forrer. We beginnen de dag met hout ophalen uit de bossen en eindigen met een prachtige heuvel! We krijgen dan praktische antwoorden over elke detail met daarbij ook de laatste ontdekkingen van Philip.

 

Voor meer info en aanmeldingen stuur een mail naar adis@funjar.nl 
_________________________________ 

 

Ontdek je Unieke Soul Song met Mariza * 14 – 17 uur - Binnenhoeve

 

Workshop om je stem te bevrijden en te helen. 

Wil je graag je innerlijke stem laten horen en ontdekken hoe je je stem kunt gebruiken om jezelf te harmoniseren en healen? Doe dan mee aan onze bijzondere workshop 'Soulsong'! Ontdek de kracht van je stem en leer hoe je jezelf kunt bevrijden door middel van de helende klanken die vanuit jouw eigen lichaam en ziel resoneren.

In deze workshop leer je hoe je je kunt aarden en dieper in contact kunt komen met je lichaam door middel van geluid en je eigen vocal cords. Je leert de blokkades te voelen die je mogelijk tegenhouden en leert ze doorbreken door je stem als instrument te gebruiken. Mariza, onze ervaren host, zal je tijdens de workshop ook voorzien van een persoonlijke dna activatie. Dit opent de deur naar diepere herinneringen die opgeslagen liggen in je ziel en dna, waardoor je je makkelijker kunt verbinden met de essentie van frequentie en de vele betekenissen en impact ervan op jou en je omgeving kunt ontdekken.

 

Tijdens de workshop leer je verder te gaan dan schaamte, beperkende overtuigingen en oordelen, zodat het geluid als vanzelf door je lichaam kan stromen. Je lichaam wordt een instrument dat zijn helende werk kan doen. Je leert ook welke frequenties gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden, zoals kalmerend, opwindend, activerend en meer.

 

En dat is nog niet alles! Na de workshop heb je de mogelijkheid om je ontdekkingsreis voort te zetten met onze vervolgtraining 'Advanced Soulsong'. Hier verdiep je je vaardigheden en krijg je de kans om je stem nog verder te ontwikkelen en te verkennen. Ontdek nieuwe niveaus van zelfexpressie en heling terwijl je je unieke 'Soulsong' verder ontwikkelt.

 

Kom en laat je inspireren om eindelijk meer met je stem te doen en jezelf volledig te bevrijden! Mariza, onze gepassioneerde workshop host, deelt graag haar wijsheid met je: "Jouw vocal cord is een tool van je ziel om expressie te geven aan jouw eigen unieke essence."

 

Wacht niet langer! Neem nu actie en geef jezelf de kans om je unieke 'Soulsong' te ontdekken. Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop en ervaar de transformatieve kracht van je stem. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Voel de bevrijding en harmonie die ontstaan wanneer je jouw stem de vrijheid geeft die het verdient. Doe mee aan de 'Soulsong' workshop en begin aan een reis van zelfexpressie en heling. Schrijf je nu in en maak je klaar om je stem te laten horen en jezelf te transformeren. En als je klaar bent voor meer, biedt onze 'Advanced Soulsong' vervolgtraining de mogelijkheid om je reis voort te zetten en je stem nog verder te laten groeien.

Voor meer info: welkom@detuinvanoorsprong,nl

_________________________________

 

Mystieke Planten Workshop met Mariza * 11 -14 uur - Buitenhoeve

 

MYSTIEKE unieke PLANTEN workshop!  Leer Nieuwe en oerOude Wijsheid en verdiep jouw Connectie met de Planten en Bomen families om je heen. Een nieuwe tijd en een Nieuwe wereld scheppen vraagt ons om onze creatieve en latente vermogens te gebruiken om dingen anders te doen ipv herhalen van het oude. Ook in de manier waarop wij informatie en wijsheid verkrijgen.

 

In deze workshop begeleidt Mariza jou om op directe wijze, weg van boeken of internet, mentale ideen en kennis, op een nieuwe manier met de Planten families te verbinden. Mariza zal veel vergeten oeroude puzzle stukjes aandragen die jouw DNA verder activeren en je een nieuw pad laten zien, waarmee je je verschillende vermogens leert gebruiken en in directe comunicatie met de natuur komt te staan. Dit opent poorten naar opwindende ontdekkingen. Laat je verassen en inspireren en kom met een open hart.Welkom!  deze workshop wordt begeleidt door Mariza, die deze verdieping sinds haar 2e jaar (weer) leeft.

Bijdrage €44 
Graag opgeven van te voren en gelieve contant te betalen. Beperkt aantal deelnemers dus aan te raden je plaats zsm te reserveren.

__________________________________

 

Dromen zijn geen bedrog - cirkel met Natascha * 11 – 14 uur - Binnenhoeve

 

We hebben geleerd dat dromen bedrog zijn, je afleiden van wat belangrijk is, je geen geld opleveren. Dat je wat moet doen voor de kost dat praktisch is. Dat veilig is en duurzaam. Dat je “niet je familielid moet na doen, want die heeft het ook niet gered”. En zo zijn er heel veel uitspraken over dromen die ons tegen zijn gaan houden werkelijk onze dromen te leven. In elke cel van ons lichaam zitten waarheden die ons hebben geblokkeerd tot het werkelijk uitvoeren van onze dromen.
 

In een serie van 4 maandagen (8-19 juni en 3 en 16 juli) wordt je tijdens een Droom Cirkel begeleid in het mogen dromen, het vrijmaken van je dromen en manieren waarop je je dromen tot uiting kunt gaan brengen.

__________________________________


Vrouwencirkel: ontluiken van Zelf liefde met Francisca * 19.00 - 21.00 - Binnenhoeve
In alle veiligheid en heiligheid, verstillen en voelen, verbinden en verdiepen met jezelf en met elkaar. Sta open voor het wonder dat jij bent. Onder begeleiding van Francisca, zij is Vallei-, relatie- & intimiteitscoach en Tantrika.
Bijdrage: € 20

___________________________________

 

Bodytalk met Maria Louise * 12.15 – 17- Buitenhoeve

 

Dit is nu een middag om samen met je vriend/vriendin, partner, moeder/dochter, vader/zoon naar toe te gaan. Na de lunch schuif je aan voor een presentatie over BodyTalk, een gezondheidssysteem waarin zowel de Oosterse inzichten en filosofie, kosmische invloeden en Westerse vernieuwde inzichten- zoals de quantum fysica en familielijnen/externe factoren die ons DNA beinvloeden een plek hebben. Een prachtig systeem voor Lichaam geest geneeskunde waarbij het onbewuste bewust wordt. In de middag beleef je een sessie. Alleen of samen met wie je gekomen bent. Na de sessie momentje voor jezelf, lekker even rondkijken en/of delen en connecten met anderen, genieten van nog een kopje kruidenthee of koffie (bio). Met de favoriete healthy Vegan Sweets (op donatiebasis) van Maartje en Maria Louise. Meld je/jullie snel aan! En... o ja, we bestellen graag een zonnetje  er bij om ook even op het kruidenterras te zitten. Er zijn 20 plekken beschikbaar. 

Meer informatie vind je op: https://www.joyoflife.nu/trainingen-bodytalk-mbl/

Aanmelden via: marialouiseb@protonmail.com

Hartegroet, Maria Louise

__________________________________

 

Holocratie and Aligned Netwerk Marketing – Introduktie met Natascha – Buitenhoeve

 

De produkten binnen de Netwerk marketing wereld zijn vaak veel beter dan wat je in winkels kunt aanschaffen. De manier waarop het aan de man wordt gebracht binnen de verschillende vormen van netwerkmarketing misschien of vaak niet jouw ding. 
Je bent immers geen sales person. ‘je houdt niet van pushen”, “je vindt het doodeng om te bellen of een berichtje te sturen”. En zo zijn er nog veel meer redenen waarom jij niet denkt te passen in het vrije verdienen van een netwerkmarketeer. 
Toch zou je graag je dag veel vrijer willen indelen, vind je het leuk om de gezondheid van mensen op een eenvoudige manier te helpen verbeteren en hou je van samenwerken. Je droomt er misschien wel van om lekker thuis te werken, of tijdens een reis naar het buitenland gewoon je geld te verdienen.
Je voelt je sensitiever dan anderen, je wilt graag iets moois neerzetten en houdt van verbinding.
 Dan past deze vorm jou zomaar!
In de afgelopen 10 jaar heb ik veel vormen van netwerkmarketing meegemaakt en ookal was ik bijna altijd erg blij met de produkten, de vorm waarop het moest worden neergezet liet mij steeds voelen “ het kan anders”. 
Daar waar wij denken dat jij als persoon het nu eenmaal moet doen, denk ik steeds, maar als jij nu niet houdt van bellen, of administratie of follow up, dan zal het nooit een echt succes worden. En ‘je tanden er in zetten, want dan wordt misschien wel een keer leuk’ past niet meer in deze nieuwe tijd.
Op 25 juni wil ik een aftrap doen van het Energie Concept dat ik in de afgelopen 10 jaar verzameld heb om mensen heel veel energie en kracht te geven.  
En tevens wil ik op die dag ook een aftrap doen over hoe we met 12 personen kunnen gaan samenwerken en kijken of we op een nog meer Holocratische en Aligned manier mensen blij kunnen maken met dit prachtige Energie Concept. Er ligt al een prachtige basis. Super mooi in elkaar. Dus daar kunnen we mee starten. Maar stel dat we nog een stapje verder kunnen gaan. Doen waar je werkelijk van houdt ipv ‘dat hoort er nu eenmaal bij als je dit werk wilt doen’ 
Door natuurlijk zelf (delen van) het Energie concept te gaan gebruiken, door een maandelijkse live bijeenkomst van een dag, door prachtige sessies online, verschillende mogelijke trainingen, kan je afhankelijk van wat je wilt bereiken met deze vorm een mooi centje bij verdienen of wellicht je hele benodigde inkomen leren realiseren. Met elkaar. Waar je ook woont.

________________________________
 

Tai chi / Chi Gong met Wouter * 19.30 uur – Buitenhoeve

 

Chi Kung is als de motorolie van Dao Lu. Door Chi Kung te trainen lijn je jezelf uit en ga je lichaamsbewust bewegen. Qi Gong helpte je om blokkades (bjjvoorbeeld stijfheid in je spieren) op te heffen en daarmee je lijf soepel te maken, en te houden. Bovendien is Qi Gong op zich gewoon heel fijn om te doen!

Tai Chi is een Chinese krijgskunst welke al eeuwen beoefend wordt. Vele generaties hebben deze vorm van krijgskunst doorgegeven. 

 

De volledige naam 'Tai Chi Chuan' kan vrij worden vertaald in 'grootse krachtige vuist'. In voorbije jaren zijn gevechtskunsten ontwikkeld om belagers uit te schakelen, al dan niet met gebruik van wapens. Tai Chi Chuan is één van die talrijke Oosterse krijgskunsten.

Vandaag de dag wordt Tai Chi over de hele wereld beoefend, veelal vanwege de gezondheidsvoordelen die het oplevert. Ontspanning en naar binnen gerichte aandacht zijn belangrijk bij het beoefenen van Tai Chi. Het wordt daarom ook wel 'bewegende meditatie' genoemd.

Tai Chi wordt onder andere beoefend door het 'lopen' van een Tai Chi vorm. Een vorm is de uitvoering van verschillende technieken door deze aaneensluitend en vloeiend uit te voeren. Deze technieken leveren een schatkamer aan mogelijkheden op. De Tai Chi vorm is als een gereedschapskist met een gouden rand.

Een ander belangrijk trainingsonderdeel binnen Tai Chi is 'Push Hands'. Bij deze oefening met een trainingspartner ontstaat een cadans herhaaldelijk duwen en afwenden. Op deze manier worden sensitiviteit en balans geoefend die van pas komt bij zelfverdediging. info@youflow.nl

_________________________________ 

 

7 - 24 juli - Back to nature zomerkamp * Buitenhoeve
 

In de periode van 7 tot 24 juli is er mogelijkheid om deel  te nemen aan een zomerkamp, een kamp voor jong en oud wat mag ontstaan met en door de gezinnen. Een heerlijke tijd op een prachtige natuurlijke locatie waar we bouwen aan een plek voor iedereen.

3, 6 of 9 daagse zomerkamp dat plaats vind tussen 7 juli en 24 juli. Er wordt op het terrein eigen tent, camper of caravan gebruikt en er zijn basic voorzieningen. Laten we samen een super leuke zomer tijd invullen. Allerlei activiteiten die ontstaan in het moment. 
Maaltijden op basis van potluck. Verder wordt er op 3 dgn van de week een activiteit gepland zoals drama, creatieve les, vuur met popcorn, koekjes bakken alle activiteiten kunnen in afstemming tijdens de dagen ontstaan. Verder per dag in ochtend samen komen en dan kijken wie wat wil en welke behoeftes er zijn. 3 daagse 110 euro, 6 daagse 220 en 9 daagse 330. Eigen tent en mogelijkheid om tent te huren. 
Voor dit zomerkamp zoeken we nog een gezin of iemand die het leuk vind hieraan mee te bouwen voor de hele periode of een deel daarvan.

Laten we samen bouwen en ontvouwen.

________________________________ 
 

Zondag 10 september - BodyTalk Access cursus - De Energetische huisapotheek.
Versterk je gezondheid in 10 minuten
BodyTalk Access geeft iedereen de kans om door middel van een paar simpele energetische technieken hun gezondheid te handhaven en de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te gaan. Het is gebaseerd op het BodyTalk Systeem, een bewezen geneeswijze op basis van energetische technieken. Het is veilig, doeltreffend en veelomvattend. De kracht van het BodyTalk Systeem zit in de interne communicatie van het lichaam die het zelfhelend vermogen activeert. Hierdoor ontstaat een gezond evenwicht.
Het BodyTalk Systeem maakt gebruik van een uitgebreid protocol. Na intensieve studie ben je instaat om hier mee te kunnen werken. De IBA was zich bewust van het belang om een eenvoudige versie te ontwikkelen, zodat iedereen de voordelen van BodyTalk kan ervaren.
Het resultaat is BodyTalk Access. Leer in één dag technieken die voor altijd te gebruiken zijn.

Versterk je gezondheid in 10 minuten.
BodyTalk Access is zo ontwikkeld dat iedereen dit kan toepassen, door mensen met en zonder medische achtergrond. Door 5 eenvoudige technieken, toegepast in 10 minuten, wordt er een aanzienlijke verbetering in de gezondheid gecreëerd.
De droom van de International BodyTalk Association is om BodyTalk Access over de hele wereld te verspreiden. De International BodyTalk Association hoopt dat BodyTalk Access kan voorzien in een basis van gezondheidszorg en gezondheidsonderhoud in bevolkingsgroepen en landen in de wereld waar een goede basis van gezondheidszorg niet voorhanden is.

Aanmelden via Maria Louise: marialouiseb@protonmail.com. Meer details en informatie vind je in de BodyTalk Access flyer die ik je graag mail.

=====================